Hey aquest sóc jo!

Hey That’s me !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jove natural de Balears llicenciat en Belles Arts en la especialització de Dibuix i Pintura. Al llarg del seu període dels estudis a desenvolupat tècniques de la aplicació del disseny al producte, la autoedició i la gestió de recursos digitals intermèdia per a la Il·lustració. Compta amb particulars aficions i capacitats en el mon de l’Art com la creació de curts de animació la realització de còmics, fanzines i novel·les gràfiques.

···

Joven natural de Baleares, licenciado en Bellas Artes en la especialidad de Dibujo y Pintura. A lo largo del periodo de estudios a desarrollado técnicas de la aplicación del diseño al producto, la auto edición y la gestión de recursos digitales intermedia para la ilustración. Cuenta con particulares aficiones sobre el mundo del Arte, como la creación de cortos de animación, la realización de cómics, fanzines y novelas gráficas.

···

Natural young Balearic degree in Fine Arts, specializing in drawing and painting. Throughout the study period has developed techniques of applying the product design, self publishing and digital asset management inter-Media for illustration. It has particular hobbies on the art world, such as the creation of animated shorts, the realization of comics, fanzines and graphics novels.